Recenzje
Po kliknięciu na wybrany tytuł, zostaniecie automatycznie przetransportowani do strony z recenzją:
- „Sekrety szefa kuchni. Jak kroić i siekać, żeby smacznie zjeść”, opracowanie zbiorowe, wydawnictwo RM
- „CasaMia”– Cristina Bottari, wydawnictwo Publicat
- „Uczta lodu i ognia”– Chelsea Monroe-Cassel i Sariann Lehrer, Wydawnictwo Literackie
- „Szczypta smaku”– Agata Ziemnicka-Łaska i Olga Kwiecińska, Wydawnictwo Literackie
- „Wyprawy po przyprawy”– Emma Grazette i Steve Parle, wydawnictwo Pascal
- „Francuski szef kuchni”– Julia Child, Wydawnictwo Literackie
- „15 minut w kuchni”– Jamie Oliver, wydawnictwo Insignis
- „Sekrety domowej kuchni Włochów”– Suzanne Carreiro, wydawnictwo Pascal
- „Zdrowa kuchnia prosto z targu”– Jodi Liano i Tasha DeSerio, wydawnictwo Buchmann
- „Z miłości do jedzenia. Najlepsze przepisy polskich blogerów”– praca zbiorowa, wydawnictwo rea
- „Schudnij z Kaizen”– Jarosław Gibas, księgarnia internetowa sensus.pl
- „Mała paryska kuchnia„- Rachel Khoo, Ministerstwo Książki
- „Ugotowani. Przepisy uczestników programu„- praca zbiorowa, wydawnictwo Pascal
- „Kulisy kulinarnej Akademii„- Marek Brzeziński, księgarnia internetowa Septem
- „Grillowanie dla bystrzaków„- Jogh Mariami, księgarnia internetowa Septem
- „Paryż mój słodki„- Amy Thomas, wydawnictwo Pascal
- „Dieta Agaty„- Agata Jędraszczak, wydawnictwo Publicat
- „Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła„- Nicole S. Young, księgarnia internetowa Septem
- „Ale pyszne! Tata gotuje„- Bob Sloan, księgarnia internetowa Septem
- „Kempingowa książka kucharska. Smakowite przepisy dla całej rodziny„- Tiff i Jim Easton, wydawnictwo G+J
- „Poniedziałki bez mięs„- Paul, Stella i Mary McCartney, wydawnictwo Publicat
- „Recepta na miłość„- Barbara O’Neal, Wydawnictwo Literackie
- „Jagnięcina i baranina. Propozycje najsmaczniejszych potraw z ekologicznych mięs, warzyw i ziół„- praca zbiorowa, wydawnictwo rea
- „Kuchnia włoska- makaron„- praca zbiorowa, wydawnictwo RM
- „Tradycyjna kuchnia gruzińska„- Jelena Kiładze, wydawnictwo rea
- „Gotowanie krok po kroku. Kuchnia włoska„- Laura Zavan, wydawnictwo RM
- seria książeczek „Z kuchennej półeczki”– praca zbiorowa, wydawnictwo Olesiejuk
- „Domowy chleb, bułki i bułeczki„- Anna Wrońska, wydawnictwo AGORA SA
- „Wyprawy kulinarne Jamiego„- Jamie Oliver, wydawnictwo Insignis
- „Kuchnia domowa. Gotowanie krok po kroku”– Birgitta Rasmusson, wydawnictwo rea
- „Biblioteka smakosza: Makaron. Proste przepisy na smaczne potrawy”– opracowanie zbiorowe, wydawnictwo Parragon
- „Jak to wypić”– Victoria Moore, wydawnictwo Vesper
- „Szybko, zdrowo, smacznie… w 30 minut lub mniej„- praca zbiorowa, wydawnictwo Reader’s Digest
Pingback: Strona nie została znaleziona «
Pingback: Konkurs “moja domowa kuchnia” «
Pingback: Grochówka Jamiego i wyniki konkursu “moja domowa kuchnia” «
Pingback: Rogaliki z powidłami «
Pingback: Podsumowanie drugiego roku Dupci «
Pingback: Makaron z masłem czosnkowym i pietruszką |
Pingback: Złociste risotto |
Pingback: Indyjska zupa ziemniaczano- groszkowa |
Pingback: Chałka waniliowa |
Pingback: Małe focaccie |
Pingback: Chleb z suszonymi pomidorami |
Pingback: Karczek z sezamem i z dipem sojowym |
Pingback: Taco z kurczakiem |
Pingback: Spaghetti z cieciorką, szpinakiem i pikantnym sosem pomidorowym |
Pingback: Tagliatelle z kozim serem i orzechami laskowymi |
Pingback: Sałatka z kurczaka bez awokado |
Pingback: Stir-fry z makaronu i wołowiny |
Pingback: Makaronowa sałatka po sycylijsku |
Pingback: Bakłażany faszerowane mięsem po gruzińsku |
Pingback: Racuchy ze słodkim sosem malinowym |
Pingback: Orzechowe brownie |